Nyelvek

  • Magyar
  • English
  • Română
  • Polski
  • Русский

Halászati Tudományos Tanácskozás

Hibaüzenet

Notice: Undefined offset: 1 counter_get_browser() függvényben (/var/www/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc 70 sor).

Kedves Kollégák!

A Szervezőbizottság nevében tisztelettel meghívjuk szakmai rendezvényünkre, a XLII. Halászati Tudományos Tanácskozásra, melyet 2018. május 30-31-éntartunk a NAIK Halászati Kutatóintézetben, Szarvason.

A legújabb kutatási eredmények megismerése és megvitatása különösen fontos jelen időszakban, amikor az innovációra is jelentős források állnak rendelkezésre a Magyar Halgazdálkodási Operatív Program (MAHOP) keretében. A Halászati Tudományos Tanácskozás olyan fórum, amely hozzájárulhat a hazai innovációs folyamatok megerősítéséhez, illetve a MAHOP adta lehetőségek minél jobb kihasználásához. A „HAKI Napok” jó teret ad a hazai halászati tudományos műhelyek eredményeinek megismertetésére, illetve az információk és tapasztalatok megosztására. A rendezvény sikeréhez nélkülözhetetlen a halgazdálkodásban és a kapcsolódó szakmai területeken dolgozó szakemberek aktív személyes részvétele.

Reméljük, hogy idén is megtisztelik rendezvényünket akár előadóként, akár részvevőként! Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a XLII. Halászati Tudományos Tanácskozásra!

XLII. Halászati Tudományos Tanácskozás Meghívó

Online jelentkezési lap

Program

 

The development of the webpage (in 4 languages) has been 
supported by the AQUAREDPOT project funded by the European Commission (FP7-316266).

 NAIK HAKI Ügyrend